Dr. Derya Deniz Gözünden 5 Dakikada Hacettepe Üniversitesi Diş hekimliği
DİŞHEKİMLİĞİ GÜNÜ
kurban bayramı
Protetik Diş Tedavisi A.D.

Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı, beş yıllık Diş hekimliği eğitimine 1.eğitim yılından itibaren mezun oluncaya kadar teorik ve pratik uygulamalarla katkıda bulunmaya çalışan, bünyesinde hareketli ve sabit protezler, implantoloji, çene-yüz protezleri gibi birçok disiplini barındıran ağır bir misyonu üstlenmiş Ana Bilim Dalıdır. Bu zor misyonu başarmada; deneyimli öğretim üyesi kadrosu, eğitimli yardımcı personel ve mesleğinde en iyiyi başarmayı hedefleyen geleceğin diş hekimi adayı öğrencilerimiz bize güç vermektedir. Ana Bilim Dalımız, yüksek lisans eğitiminin dışında konusunda uzman diş hekimleri yetiştirmek amacıyla Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne bağlı olarak 4 yıllık Protez Doktora Programı eğitimi vermektedir.

Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı olarak öğrencilerimize en iyi eğitimi, hastalarımıza en iyi hizmeti vermek ve bilimsel çalışmalarla mesleğimizde ilerlemek amacıyla çalışmaktan mutluyuz.

Prof. Dr. Mehmet MUHTAROĞULLARI

Prof. Dr. Nur Emel HERSEK